Αλεύρι χωρίς μεσάζοντες

Κάντε παραγγελίες και για τους ηλικιωμένους


ΕΛΛΑΔΑ
20:37
22/10/2012
Αλεύρι χωρίς μεσάζοντες
1
loading

Την ένδειξη «Χωρίς μεσάζοντες» θα φέρει στη συσκευασία του το αλεύρι. Αυτό θα διατεθεί στην τιμή των 0,58 ευρώ σε συσκευασίες των δέκα κιλών (ελάχιστη ποσότητα).

Η διανομή του θα γίνει το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, στην Κατερίνη, όπως γίνεται συνήθως με τα προϊόντα που πωλούνται σε χαμηλότερες τιμές.

Γι’ αυτό και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης του νομού Πιερίας ζητά προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των ηλικιωμένων, από νεότερους ανθρώπους να παραγγείλουν για εκείνους.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar azio1967

    Νομιζω ότι το κίνημα κινδυνεύει να ατονήσει σημαντικά κι ο λόγος είναι ότι οι τιμές των προιόντων παύουν να είναι πια δελεαστικές.Το αλεύρι σήμερα το βρίσκεις σε επώνυμα σούπερ μαρκετ 60 λεπτά.Το ίδιο διαπίστωσα τις προάλλες και με το λάδι που πουλιόταν σε μια ανάλογη πρωτοβουλία με 15 ευρώ το 5κιλο όταν το βρίσκεις και φθηνότερο (δεν έχει σημασία αν δεν είναι το ίδιο)σε πολλά σούπερ μάρκετ.Το ίδιο διαπίστωσα και με το μέλι όσον αφορά την τιμή πώλησής του.Παρενθετικά συμμετείχα σε πολλές τέτοιες αγορές στην αρχή της προσπάθειας αγοράζοντας πατάτες,λάδι και αλεύρι,αλλά βλέπω να γίνεται αυτό για το οποίο κατηγορούμε πολλές φορές τα σούπερ μαρκετ....αισχροκέρδεια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει