Δεκαπέντε φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών, με χορηγό την WIND, ανέλαβαν να δημιουργήσουν εικαστικά έργα με εφαρμογές των smartphones και την υποστήριξη του νέου δικτύου 3G της WIND που προσφέρει ταχύτατο Internet, μέχρι και 42mbps, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Τα έργα παρουσιάζονται στην φετινή έκθεση CHEAPARΤ της Θεσσαλονίκης, της πιο σύγχρονης οργανωμένης εικαστικής κίνησης στην Ελλάδα, που φέτος κλείνει 15 χρόνια παρουσίας στην πόλη. Πάνω από 100 νέοι καλλιτέχνες εκθέτουν τα πρωτότυπα έργα τους σε μια έκθεση που θα διαρκέσει μέχρι 26 Ιουνίου.

Οι φοιτητές Δημήτρης Ιωαννίδης, Γιώργος Ταξίδης, Ελπίδα Παπαγεωργίου, Αθηνά Κανονίδου, Αντώνης Χατζητρακόσας, Βασίλης Τσιούτσιας, Γιώργος Κιτσούκης, Δήμητρα Μπόζη-Στεφούδη, Ελένη Παρχαρίδου, Μαργαρίτα Σουλεϊμάν, Κυριάκος Αποστολίδης, Μαρία Τσιρουκίδου, Κωνσταντίνος Νικάκος, Πόλυ Σχοινά και Κώστας Γκουρτζής, επιβεβαιώνουν με τα έργα τους ότι η τεχνολογία, ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής, δεν είναι μόνο μέσο επικοινωνίας αλλά και πολιτιστικής έκφρασης.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο Στρατόπεδο Κόδρα του Δήμου Καλαμαριάς και είναι ανοιχτή για όλους μέχρι και τις 26 Ιουνίου (18:00 – 23:00 ΔΕ-ΚΥΡ).