Άγρια κόντρα μεταξύ του πρώην υπουργού υγείας και του Δημήτρη Βαρνάβα, ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα. Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών κατηγόρησε τον πρώην υπουργό ότι εξυπηρετούσε ιδιωτικά συμφέροντα.

Βαριές εκφράσεις αντάλλαξαν στον τηλεοπτικό αέρα ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας Δημήτρης Βαρνάβας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Βαρνάβας αποκάλεσε «ντίλερ των ιδιωτικών συμφερόντων» τον Ανδρέα Λοβέρδο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του πρώην υπουργού.

«Ο κ. Λοβέρδος είναι ντίλερ των ιδιωτικών συμφερόντων. Κατέστρεψε το σύστημα υγείας. Θέλει να ποδηγετήσει το σημερινό υπουργό υγείας να συνεχίζουν τα ίδια που γινόταν επί υπουργίας του. Είναι απύθμενο το θράσος του κ. Λοβέρδου». Δήλωσε ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών.

Άμεση ήταν η παρέμβαση του πρώην υπουργού στον ΣΚΑΪ. «Είναι άνανδρος. Με βρίζει όταν λείπω» είπε ο πρώην υπουργός και ζήτησε στοιχεία για τις καταγγελίες που έκανε ο πρόεδρος των γιατρών.

«Αυτός που βγαίνει με μπλούζα και σας κάνει τον γιατρό είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Λοβέρδος για να πάρει την απάντηση: «Εσείς κάνατε τον υπουργό. Εγώ είμαι γιατρός».