Ο 7ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος πλησιάζει και η Wind επίσημος χορηγός της διοργάνωσης, κορυφώνει τις ενέργειες της, ώστε να τον αναδείξει σε Έναν Αγώνα για ΟΛΟΥΣ, αλλά και σε μια γιορτή για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η wind θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους δρομείς της διοργάνωσης – στα 5χλμ., στα 10χλμ, στα 1000μ αλλά και στη Διαδρομή του Μαραθωνίου- να συνεισφέρουν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Απλά πατώντας πάνω στον τάπητα της ΑΨΙΔΑΣ ΑΓΑΠΗΣ με τη σήμανση «I like WIND – Πάτα like και πρόσφερε» που θα βρίσκεται 1 περίπου χλμ πριν τον τερματισμό, στην πλατεία Αριστοτέλους, θα ενισχύουν κατά 1 ευρώ το ποσό που θα δώσει η Wind στο Παιδικό Χωριό.

Οι δρομείς, θεατές και περαστικοί θα βλέπουν ζωντανά το ποσό που θα συγκεντρώνεται από τον ειδικό ηλεκτρονικό πίνακα – μετρητή πάνω στην Αψίδα.

Αλλά και όσοι δεν τρέξουν μπορούν να συμβάλλουν σε αυτήν την εκστρατεία αλληλεγγύης της Wind για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, μέσα από τη σελίδα της Wind στο Facebook και την εφαρμογή «Πάτα like και πρόσφερε. Γίνε και εσύ χορηγός» όπου για κάθε like, η εταιρεία αυξάνει κατά 0,5 ευρώ το ποσό που συγκεντρώνει και θα προσφέρει στο Παιδικό Χωριό στο τέλος της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης.

Παράλληλα, η Wind ως Επίσημος Προμηθευτής Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της διοργάνωσης, αξιοποιώντας την τεχνολογική υποδομή και τεχνογνωσία της, προσφέρει σε όλους τους δρομείς των αγώνων της διοργάνωσης (5 & 10 χλμ., & Μαραθώνιος) τη δυνατότητα να ενημερώσουν φιλικά τους πρόσωπα για την ώρα που θα τερματίσουν, μέσω δωρεάν sms, το οποίο θα αποστέλλεται μέσω του ειδικού chip χρονομέτρησης κάθε δρομέα, τη στιγμή ακριβώς που αυτός θα περνάει τη γραμμή του τερματισμού.

Ραντεβού, λοιπόν, όλοι στη Θεσσαλονίκη την 1η Απριλίου!