Φοιτητές παραδίδουν δωρεάν μαθήματα σε μαθητές

Στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ανήκει η πρωτοβουλία


ΕΛΛΑΔΑ
9:08
13/02/2012
Φοιτητές παραδίδουν δωρεάν μαθήματα σε μαθητές
1
loading

Η λέξη «αλληλεγγύη» φαίνεται ότι προστίθεται στο λεξιλόγιο όλο και περισσότερων Ελλήνων πολιτών. Αυτή τη φορά η ιδέα για παροχή βοήθειας σε μαθητές που το έχουν ανάγκη γεννήθηκε από φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, αποδεικνύοντας πως οι εθελοντικές δράσεις δεν έχουν ηλικία.

Ομάδα φοιτητών του συλλόγου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Ιδρύματος προσφέρουν δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου σχολείων της Αθήνας, οι γονείς των οποίων δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο έξοδο αυτό.

Πριν από ένα μήνα, οι φοιτητές του συλλόγου των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών συγκεντρώθηκαν σε μια αίθουσα με στόχο να αναζητήσουν μεθόδους παρέμβασης στην κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα και παροχής βοήθειας προς τους πολίτες που υφίστανται τις μεγαλύτερες συνέπειες.

Οι προτάσεις που κατατέθηκαν στη Γενική Συνέλευση των φοιτητών ήταν δυο: να βοηθηθούν οι πολίτες που δεν θα έχουν ρεύμα καθώς δεν μπόρεσαν να πληρώσουν το φόρο των λογαριασμών της ΔΕΗ και οι μαθητές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα φροντιστήρια τους.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Dimopoulos

    Η φιλανθρωπική αυτη κίνηση (ουσιαστικά πολιτική) είμαι σίγουρος 99% ότι θα έχει διάρκεια λιγότερο των 4 μηνών. Αν δεν πέσει ο παράς τίποτα δεν προχωρά. Θα ήταν πολύ πιο πειστική η κίνηση αυτή αν έπαιρναν αμοιβή 2 ή 3 ευρώ την ώρα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει