Χιλιάδες δωροεπιταγές αξίας μέχρι και 100 ευρώ, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν οι επισκέπτες των Carrefour και Carrefour Μαρινόπουλος, που θα επιλέξουν προϊόντα με τον Άγιο Βασίλη.

Η ενέργεια του ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος ονομάζεται «Γιορτομάνια Plus», και διενεργείται από τις 7 έως και τις 31 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό, οι πελάτες, επιλέγοντας από τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων με τον Άγιο Βασίλη, μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 100 ευρώ σε δωροεπιταγές!

Συγκεκριμένα, για κάθε 5 ευρώ αγορών, μέσω της κάρτας «club», οι πελάτες συλλέγουν από τα ταμεία ένα αυτοκόλλητο και το συμπληρώνουν στη γιορτινή καρτέλα.

Για όσα περισσότερα αυτοκόλλητα μαζεύουν, τόσες περισσότερες δωροεπιταγές κερδίζουν για τις αγορές τους, ενώ στα 100 αυτοκόλλητα παραλαμβάνουν δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ, τις οποίες μπορούν να εξαργυρώσουν μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου.

Η Carrefour Μαρινόπουλος φροντίζει τους πελάτες της και τα φετινά Χριστούγεννα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα για συμφέρουσες και ποιοτικές επιλογές στις αγορές τους.