Μετά από σχεδόν 52 χρόνια διαμονής στο κτίριο του Καραβάν Σαράι, ξεκινάει μια νέα εποχή για το δήμο Θεσσαλονίκης στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Τσιρογιάννη.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης και του γραφείου του δημάρχου, σήμερα το μεσημέρι, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος χαρακτήρισε την 4η Αυγούστου σημαδιακή μέρα και έκανε λόγο για το πρώτο ιδιόκτητο γραφείο Δημάρχου Θεσσαλονίκης μετά από 141 χρόνια που το Δημόσιο στεγάζεται σε μισθωμένα κτίρια.

«Αφήνουμε ένα μεγάλο κομμάτι από τον εαυτό μας στο Καραβάν Σαράι και μεταφερόμαστε στο καινούριο Δημαρχιακό Μέγαρο. Ένα όνειρο 70 Δημάρχων, από το 1869, πραγματοποιείται επί των ημερών μου, από τη διοίκηση Παπαγεωργόπουλου και θέλω να πιστεύω ότι αυτή η διοίκηση θα μείνει στην ιστορία ως η διοίκηση των έργων» σχολίασε και πρόσθεσε: «φεύγω με ιδιαίτερα συναισθήματα από το συγκεκριμένο χώρο και πηγαίνω σε ένα νέο χώρο οπού θα εργαστώ πολύ σκληρά και τους επόμενους τέσσερις μήνες μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2010 και εν συνεχεία θα αφήσω τον όμορφο εκείνο χώρο στον επόμενο Δήμαρχο».