Στην επίταξη όλων των απορριμματοφόρων αλλά και την επιστράτευση των οδηγών όλων των δήμων προχώρησε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση, με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως. Όμως, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος, δεν έχουν εκδοθεί χαρτιά για τους εργάτες παρά μόνο για τους οδηγούς των απορριμματοφόρων.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ακόμα κι αν οι οδηγοί βγουν στους δρόμους για να μαζέψουν τους τόνους σκουπιδιών δεν υπάρχουν εργάτες για να μαζέψουν αφού δεν έχουν εκδοθεί χαρτιά επιστράτευσης για αυτούς.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών,τα φύλλα πορείας αναμένεται να φτάσουν σήμερα στους περισσότερους δήμους όμως κάποιοι από αυτούς δεν έχουν καν ενημερωθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα κι αν όλα πάνε καλά και φτάσουν εγκαίρως και τα φύλλα πορείας, είναι «δώρο άδωρο» καθώς αύριο ξεκινάει η 48ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

«Φως» δεν υπάρχει από πουθενά ενώ την ίδια ώρα η Αθήνα παραμένει «θαμμένη» στα σκουπίδια.

Εν τω μεταξύ, όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων του Δήμου Αθηναίων κατά της ΠΟΕ – ΟΤΑ στην Ευελπίδων.