Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και θυελλώδεις ανέμους. Αναλυτικά:

Σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από το βράδυ στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Πελοπόννησο, την Κεντρική Στερεά και πιθανόν στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Οι νοτιάδες στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν πρόσκαιρα τα 8 μποφόρ.

Αύριο Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και μέχρι το απόγευμα πιθανόν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια θα πέσουν: -Στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης από τα 500μ -Στα ορεινά – ημιορεινά της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας από τα 800μ -Από το απόγευμα στα ορεινά των Κυκλάδων και της Κρήτης. Εξασθένηση από το βράδυ και από τα βόρεια. Οι βοριάδες θα επικρατήσουν σταδιακά και θα φτάνουν τα 7-8 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά τα 9 μποφόρ. Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας στα κεντρικά και τα βόρεια. Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.