Την ώρα που κάποιοι συνομήλικοι του περνούν τις ώρες τους στο καφενείο αναπολώντας «παλιές καλές στιγμές», ο Γιώργος Αδαμίδης όχι μόνο σερφάρει στο Διαδίκτυο, αλλά έχει και δικό του ιστολόγιο. Ο 80χρονος από τον Σοχό του νομού Θεσσαλονίκης, έμαθε τα «μυστικά» του υπολογιστή, να «φορτώνει» κείμενα και φωτογραφίες και έστησε ένα blog για την περιοχή όπου ζει.

Η ιστοσελίδα έχει ως επικεφαλίδα τη φράση «Σοχός- έθιμα και παραδόσεις» και έγινε από τον «διαδικτυακό παππού» με σκοπό να διατηρήσει ζωντανή την ιστορία του τόπου του.

Η ιστοσελίδα του αριθμεί ήδη 6.452 επισκέπτες, και μέχρι στιγμής ο 80χρονος έχει αναρτήσει διάφορα άρθρα που αναφέρονται στα έθιμα και στις παραδόσεις, σε ιστορικά γεγονότα, στα παραδοσιακά επαγγέλματα αλλά και στην τοπογραφία και στα καρναβάλια του «Μέριου».

Μέσα στην ιστοσελίδα μπορεί να ανιχνεύσει ο κάθε πλοηγός του Διαδικτύου και διάφορες σπάνιες φωτογραφίες της Ελλάδας του παρελθόντος. Όπως δημοσιεύει η «Espresso», μία από αυτές αφορά τον προσκοπισμό της δεκαετίας του ΄50 στον Σοχό και είναι αναρτημένη με αντίστοιχο κείμενο στην ιστοσελίδα του ηλικιωμένου blogger.