Τις καινοτόμες εικονικές επιχειρήσεις τους παρουσίασαν μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο ετήσιο πανελλαδικό διαγωνισμό του εκπαιδευτικού προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» που βράβευσε το Σωματείο «Επιχειρηματικότητα Νέων- Junior Achievement Greece» .

Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό για τη σχολική χρονιά 2010-11 περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά, συμμετείχαν 1100 παιδιά από όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον φέτος, για πρώτη φορά απονεμήθηκε ο έπαινος «Ευ Αγωνίζεσθαι στις ομάδες οι οποίες κατέβαλαν μία αξιόλογη προσπάθεια δημιουργώντας μία ιδιαίτερη εικονική επιχείρηση αλλά δεν συμπλήρωσαν την απαραίτητη βαθμολογία για να μπουν στην τελική φάση του διαγωνισμού.

Στην εκδήλωση παρευρέθη η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου η οποία απένειμε τα εύσημα στο Σωματείο «Επιχειρηματικότητα Νέων» τονίζοντας τη σημασία της ενθάρρυνσης καινοτόμων ιδεών.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Νεολαίας, του υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.