Κατέρρευσαν τεράστια κομμάτια τσιμέντου από το δρόμο που λειτουργεί ως πέρασμα στο Πλατανόρεμα στο ύψος του Αϊ-Γιάννη στη Μαγνησία. Προειδοποιητική ταμπέλα που απαγορεύει τη διέλευση εξαιτίας κινδύνου ατυχημάτων έχει τοποθετήσει ο Δήμος Αλμυρού, ο οποίος αδυνατεί να προχωρήσει στην αποκατάστασή του αν δεν φύγει το νερό που έχει συγκεντρωθεί στο σημείο από τις βροχές.

Η περιοχή βρίσκεται νοτιοδυτικά του Πλατάνου κοντά στο εξωκλήσι του Αϊ-Γιάννη και το κομμάτι στο οποίο έχει καταρρεύσει ο δρόμος συνδέει την περιοχή με τον Παλιό Πλάτανο.

Ουσιαστικά έχει μετακινηθεί όλο το υπόστρωμα του δρόμου από τα νερά της βροχής, με αποτέλεσμα να έχει παρασυρθεί τεράστιο κομμάτι του οδοστρώματος το οποίο έχει αποκολληθεί και έχει πέσει μέσα στο ρέμα. Βέβαια έχουν κοπεί πολλά κομμάτια, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του δρόμου βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα!

Στο σημείο ο Δήμος έχει τοποθετήσει πριν το πέρασμα προειδοποιητική πινακίδα στην οποία πληροφορεί τον κόσμο πως απαγορεύεται η διέλευση εξαιτίας κινδύνου ατυχημάτων.

Ο δρόμος έχει καταρρεύσει από τις αρχές Απριλίου όταν και από τις πολλές βροχές είχαν σημειωθεί πολλές καταστροφές στην περιοχή.

Πηγή: taxydromos.gr