Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι πνέουν βορειοδυτικοί 7 μποφόρ στα πελάγη. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. η θερμοκρασία έως τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή προβλέπονται σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές ώρες στα βορειοανατολικά κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια όπου είναι πιθανό να σημειωθεί ασθενής βροχή μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.  

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.