Η hair routine που ακολουθείς για τη φροντίδα και τη διαμόρφωση των μαλλιών σου δεν χρειάζεται να αποτελείται από πολλά βήματα, αλλά σίγουρα από τα σωστά!

Τα βήματα που ακολουθούν παρακάτω μπορείς να τα ακολουθήσεις σε όποιο level και αν ανήκεις: Αρχάριου ή expert.

Βήμα 1: Καθαρισμός ανάλογα με τον τύπο μαλλιών

Στην αγορά θα βρεις ποικιλία από σαμπουάν που είναι ειδικά φτιαγμένα για κάθε τύπο μαλλιών. Είτε διαθέτεις κανονικά, λιπαρά, ξηρά ή μικτά μαλλιά ο σωστός καθαρισμός με εξειδικευμένα προϊόντα θα σε βοηθήσει να κάνεις το πρώτο βήμα για να θέσεις μια σωστή βάση για την υπόλοιπη ρουτίνα σου. Η διαδικασία του καθαρισμού ακολουθείται σε εβδομαδιαία βάση ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες και συνήθειες.

Βήμα 2: Επιλογή της ιδανικής χτένας μαλλιών

Προτίμησε να χρησιμοποιήσεις μια βούρτσα με αραιά δόντια από ξύλο εάν προτιμάς πομάδες και ανδρικά καλλυντικά styling με δυνατό έως extra strong κράτημα, ενώ οι χτένες με πιο πυκνά δόντια που είναι φτιαγμένες από φυτική κερατίνη, είναι ιδανικές για εσένα που επιθυμείς ένα πιο φυσικό και ανάλαφρο styling στα μαλλιά σου.

Βήμα 3: Εφαρμογή grooming tonic για ανάλαφρη περιποίηση μαλλιών

Εάν τα μαλλιά σου είναι λεπτά, χωρίς όγκο και έχουν την τάση για λιπαρότητα, δοκίμασε να εφαρμόσεις ένα grooming tonic σε μορφή σπρέι που θα σου χαρίσει ελαφρύ κράτημα και ήπια λάμψη χωρίς να τα βαρύνει. Μια ιδανική επιλογή είναι αυτό της αναγνωρισμένης Ολλανδικής εταιρείας Reuzel που θα σου χαρίσει το styling που πάντα ονειρευόσουν.

Βήμα 4: Διαμόρφωση styling με Reuzel πομάδα ή powder

Το κεφάλαιο περιποίηση μαλλιών δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με τίποτα άλλο πέρα από την εφαρμογή πομάδας ή powder. Η Reuzel και σε αυτό το στάδιο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο, με την ποικιλία προϊόντων της και τη μακρόχρονη εμπειρία της! Λίγη μόνο ποσότητα από το αγαπημένο σου προϊόν θα δώσει την τελική νότα για ματ ή γυαλιστερό αποτέλεσμα που θα κρατήσει για ώρες!

Εμπιστεύσου το Men’s Care – Νο1 site για τον άνδρα