Υλικά

  • 250 γρ. φέτα, θρυμματισμένη καλά
  • 3 καυτερές πράσινες πιπεριές, χωρίς κοτσάνι, ή περισσότερες για γεύση
  • 1 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. πάστα γλυκιάς κόκκινης πιπεριάς (προαιρετικά)
  • 1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη (προαιρετικά)
  • 1 πρέζα πιπέρι καγιέν

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τη φέτα σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ.
  2. Βάλτε τις πράσινες πιπεριές στο μούλτι και χτυπήστε τις μέχρι να γίνουν πάστα και μεταφέρετε στο μπολ με τη φέτα.
  3. Προσθέστε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, την πάστα κόκκινης πιπεριάς, το ξύδι, το σκόρδο και το πιπέρι καγιέν στo μείγμα.
  4. Ανακατέψτε καλά και απολαύστε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.