Υλικά

  • 6 πολύ καλά βρασμένα μεγάλα αυγά
  • 2 κ. σ. θρυμματισμένη φέτα
  • 1 κ. σ. απλό γιαούρτι
  • 1 κ. σ. μαγιονέζα
  • 1 κ. σ. ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα
  • 2 ελιές, χωρίς κουκούτσι και ψιλοκομμένες
  • 1 πρέζα αλάτι και πιπέρι
  • Επιπλέον ελιές, μισοκομμένες και λιαστές ντομάτες σε λεπτές φέτες, προαιρετικά

Εκτέλεση

  1. Κόψτε τα αυγά κατά μήκος στη μέση, αφαιρέστε τους κρόκους και διατηρήστε τα ασπράδια.
  2. Σε ένα μικρό μπολ, πολτοποιήστε τους κρόκους. Ανακατέψτε το τυρί, το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, την ψιλοκομμένη ντομάτα, τις ψιλοκομμένες ελιές, αλάτι και πιπέρι.
  3. Τοποθετήστε τη γέμιση στα ασπράδια των αυγών.
  4. Αν θέλετε, με τις επιπλέον ελιές και λιαστές ντομάτες. Τοποθετήστε στο ψυγείο, σκεπάζοντας, μέχρι να σερβίρετε.