Υλικά

  • 2 κουτιά ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα των 395 γρ.
  • Χυμό και ξύσμα από 3 μεγάλα λεμόνια
  • 300 ml κρέμα γάλακτος, χτυπημένη
  • Μπισκότα digestive, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε το συμπυκνωμένο γάλα, το χυμό λεμονιού και 2 κουταλιές της σούπας ξύσμα σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
  2. Χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να ανακατέψετε την κρέμα γάλακτος στο μείγμα καλά.
  3. Μοιράστε το μείγμα με κουτάλι σε 8 μικρά ποτήρια σερβιρίσματος. Τοποθετήστε το στο ψυγείο για 4 ώρες ή μέχρι να σταθεροποιηθεί.
  4. Πασπαλίστε με την υπόλοιπη φλούδα. Σερβίρετε με τα μπισκότα -αν τελικά τα χρησιμοποιείτε.