Υλικά

  • 5 μεγάλα αυγά
  • 130 ml κρέμα γάλακτος
  • 1 κ. σ. σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2,5 φύλλα σφολιάτας
  • 1 φλ. τσαγιού τυρί τριμμένο
  • 1/2 φλ. τσαγιού ζαμπόν ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 210 βαθμούς και λαδώστε μια φόρμα για μάφιν.
  2. Χτυπήστε με ένα πιρούνι τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά.
  3. Κόψτε το φύλλο σφολιάτας και στρώστε κάθε θήκη για μάφιν με ζύμη.
  4. Μοιράστε το ζαμπόν και το τυρί στις θήκες για μάφιν και προσθέσετε με ένα κουτάλι το μείγμα των αυγών.
  5. Ψήστε για 20- 22 λεπτά.