Υλικά

  • 1 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 1/4 φλ. τσαγιού κακάο κοσκινισμένο
  • 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
  • 1/4 κ. γλ. εκχύλισμα αμυγδάλου, προαιρετικά

Εκτέλεση

  1. Σε ένα παγωμένο μπολ αρχίστε να χτυπάτε την κρέμα γάλακτος.  Χτυπήστε τη μέχρι να αφρατέψει και να πήξει ελαφρώς.
  2. Προσθέστε τη ζάχαρη άχνη και το κακάο σε σκόνη. Ανακατέψτε προσεκτικά μέχρι να σχηματιστούν μαλακές κορυφές.
  3. Προσθέστε τo εκχύλισμα αμυγδάλου εάν επιθυμείτε και χτυπήστε ξανά.
  4. Τοποθετήστε τη μους σε μια πλαστική σακούλα και σερβίρετε σε ποτηράκια.
  5. Απολαύστε τη μους αμέσως ή βάλτε την στο ψυγείο μέχρι να την σερβίρετε.