Υλικά
- 350 γραμμάρια σολομό χωρίς δέρμα κομμένο σε πολύ μικρά κομμάτια
 - 1 αυγό
 - 50 γραμμάρια πίτουρο βρώμης
 - 1 κουταλάκι σόγια σως
 - 1 κουταλάκι φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
 - 1 κουταλάκι κύμινο
 - Μισό κουταλάκι πιπέρι
 - Μισό κουταλάκι αλάτι
 - Μισό κουταλάκι πάπρικα
 - 1 κουταλάκι κανέλα
 - 1 ποτήρι ψιλοκομμένο κολίανδρο
 
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε το μείγμα σε κεφτεδάκια.
 - Τηγανίστε την κάθε πλευρά για 3 λεπτά στο τηγάνι.