Υλικά

Εκτέλεση Σε ένα μπολ ρίχνετε το ελαιόλαδο μαζί με τη ζάχαρη και τα χτυπάτε με το σύρμα, δεν χρειάζεται μίξερ. Στη συνέχεια διαλύουμε τη σόδα μέσα στο χυμό πορτοκαλιού και αδειάζουμε στο μπολ με το μείγμα της ζάχαρης. Παίρνουμε το καρότο και το τρίβουμε στον τρίφτη στη χοντρή επιφάνεια, και μετά ψιλοκόβουμε το μήλο μας σε κυβάκια. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο μείγμα μας το αλεύρι, τη σόδα, το ξύσμα λεμονιού, το καρύδι, το τριμμένο καρότο και το ψιλοκομμένο μήλο και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα μας. Αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα αλειμμένη με φυτική μαργαρίνη και ψήνουμε στους 180 για περίπου 40-45 λεπτά στον αέρα. Βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει 5 λεπτά. Αναποδογυρίζουμε σε σχάρα για να βγει από την φόρμα. Όταν κρυώσει λίγο πασπαλίζουμε ζάχαρη άχνη! Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr