Υλικά

  • 1 έτοιμη ζύμη για πίτσα
  • 4 κ. σ. σάλτσα μαρινάρα
  • 1 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα τριμμένη
  • 12 φέτες πεπερόνι

Εκτέλεση

  1. Χωρίστε τη ζύμη της πίτσας σε 8 ισομερή κομμάτια και πιέστε ώστε το καθένα από αυτά να γίνει επίπεδο.
  2. Τοποθετήστε τα 4 κομμάτια σε προθερμασμένη και ελαφρώς λαδωμένη βαφλιέρα.
  3. Σε κάθε κομμάτι ζύμης απλώστε από μία κουταλιά της σούπας σάλτσα μαρινάρα, 25 γρ. μοτσαρέλα και 3 φέτες πεπερόνι.
  4. Κλείστε σε σάντουιτς με τα υπόλοιπα κομμάτια ζύμης και ψήστε για 3- 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
  5. Σερβίρετε και απολαύστε.