Υλικά

  • 1 μπανάνα
  • 1 αβγό
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/2 φλ. τσαγιού γάλα αμυγδάλου
  • 1/4 φλ. τσαγιού σιρόπι σφενδάμου
  • 1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 11/2 φλ. τσαγιού βρώμη
  • 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ. γλ. κανέλα
  • Αλάτι, για γεύση

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Λιώστε με ένα πιρούνι την μπανάνα σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε όλα τα υγρά υλικά και ανακατέψτε.
  3. Ρίξτε στο μπολ και τα υπόλοιπα στέρεα υλικά και ανακατέψτε.
  4. Τοποθετήστε το μείγμα στις ειδικές φόρμες για μάφιν γεμίζοντας την κάθε μία κατά τα 2/3.
  5. Γαρνίρετε με βρώμη, ή οποιαδήποτε γαρνιτούρα της επιλογής σας, και ψήστε για 30 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο.