Υλικά

  • 1 1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 8 φλ. τσαγιού νερό
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού χυμό λεμόνι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετήστε τη ζάχαρη και ένα φλιτζάνι του τσαγιού νερό.
Βήμα 2
Αφήστε να πάρει μία βράση και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Βήμα 3
Αφήστε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και μετά καλύψτε και τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει.
Βήμα 4
Σε μία μεγάλη κανάτα τοποθετήστε το χυμό λεμονιού και το υπόλοιπο νερό.
Βήμα 5
Προσθέστε το κρύο σιρόπι και ανακατέψτε καλά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.