Υλικά

  • 1 1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 8 φλ. τσαγιού νερό
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού χυμό λεμόνι

Εκτέλεση

  1. Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετήστε τη ζάχαρη και ένα φλιτζάνι του τσαγιού νερό.
  2. Αφήστε να πάρει μία βράση και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
  3. Αφήστε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και μετά καλύψτε και τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει.
  4. Σε μία μεγάλη κανάτα τοποθετήστε το χυμό λεμονιού και το υπόλοιπο νερό.
  5. Προσθέστε το κρύο σιρόπι και ανακατέψτε καλά.