Υλικά

  • 1 φιλέτο σολομού, περίπου 120 γρ.
  • 1/2 φλ. τσαγιού σος τσίλι
  • 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε το σολομό σε ένα μπολ, προσθέστε τη σος τσίλι και το φρέσκο κρεμμυδάκι και γυρίστε τα φιλέτα δυο τρεις φορές μέχρι να καλυφθούν καλά από τη σος.
  3. Σε ένα ταψί στρώστε μια λαδόκολλα και τοποθετήστε τα φιλέτα σολομού.
  4. Περιχύστε με την υπόλοιπη σος που έμεινε στο μπολ και ψήστε για 12- 15 λεπτά μέχρι ο σολομός να μαλακώσει.