Υλικά

  • 150 γρ. αλεύρι
  • 1 μήλο ξεφλουδισμένο και τριμμένο
  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 1 κ. σ. μέλι
  • 40 ml μηλόξιδο
  • 1 1/2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κ. γλ. κανέλα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς τις θήκες για μάφιν.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα υγρά υλικά και προσθέστε το μήλο.
Βήμα 3
Ανακατέψτε ακόμη μία φορά και προσθέστε τα στέρεα υλικά.
Βήμα 4
Ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 5
Χωρίστε το μείγμα ομοιόμορφα στις θήκες μάφιν, περίπου μέχρι το μέσο, και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά.
Βήμα 6
Γαρνίρετε με μέλι (προαιρετικά) και απολαύστε.
TAGS