Υλικά

  • 150 γρ. αλεύρι
  • 1 μήλο ξεφλουδισμένο και τριμμένο
  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 1 κ. σ. μέλι
  • 40 ml μηλόξιδο
  • 1 1/2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κ. γλ. κανέλα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς τις θήκες για μάφιν.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα υγρά υλικά και προσθέστε το μήλο.
  3. Ανακατέψτε ακόμη μία φορά και προσθέστε τα στέρεα υλικά.
  4. Ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
  5. Χωρίστε το μείγμα ομοιόμορφα στις θήκες μάφιν, περίπου μέχρι το μέσο, και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά.
  6. Γαρνίρετε με μέλι (προαιρετικά) και απολαύστε.