Υλικά για 4 άτομα

  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 2 ψιλοκομμένα καρότα
  • 1 ψιλοκομμένη πιπεριά κόκκινη
  • 1 πατάτα (τριμμένη στον τρίφτη)
  • 100 γρ. αρακάς
  • 1 κουταλιά σούπας κοφτή Corn flour
  • νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά.
Βήμα 2
Στην συνέχεια βάζετε τα καρότα, την πατάτα, το corn flour και ανακατεύετε.
Βήμα 3
Βάζετε και το νεράκι ζεστό, το αλάτι και το πιπέρι και το αφήνετε να βράσει για 20 λεπτά.
Βήμα 4
Προσθέτετε τον αρακά και αφήνετε να βράσει για 15 λεπτά ακόμα (αν θέλει νερό παραπάνω, προσθέτετε).
TAGS