Υλικά

  • 1 1/2 μοσχαρίσιο κιμά
  • 500 γρ. σάλτσα για πίτσα
  • 1 συσκευασία μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελιές ψιλοκομμένες
  • 1 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα τριμμένη
  • 1 συσκευασία έτοιμη ζύμη για πίτσα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε μια κατσαρόλα στην εστία της κουζίνας και ανάψτε σε μέτρια- υψηλή φωτιά.
  3. Ρίξτε μέσα τον μοσχαρίσιο κιμά και σοτάρετε μέχρι να πάρει καφετί χρώμα, για περίπου 5- 7 λεπτά.
  4. Προσθέστε τη σάλτσα, τα μανιτάρια και τις ελιές, ανακατέψτε και μαγειρέψτε για περίπου 2 λεπτά ακόμη.
  5. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα ταψί και πασπαλίστε με μοτσαρέλα.
  6. Ανοίξτε το φύλο της πίτσας και τοποθετήστε το πάνω από το μείγμα με τον κιμά.
  7. Πασπαλίστε με τριμμένη μοτσαρέλα και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15- 17 λεπτά, μέχρι η ζύμη να αποκτήσει χρυσαφένιο χρώμα.