Πίτσα στο τηγάνι

Έτοιμη σε 20 λεπτά


ΣΥΝΤΑΓΕΣ
13:50
16/05/2020
10
loading

Υλικά

  • 120 ml ζεστό νερό
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 85 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 κ. γλ. ζάχαρη
  • 1/2 κ. γλ. ξερή μαγιά
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 130 γρ. σάλτσα μαρινάρα
  • 200 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
  • 75 γρ. πεπερόνι
  • Φρέσκο βασιλικό για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι τοποθετήστε το νερό, το ελαιόλαδο, την ζάχαρη, τη μαγιά και το αλάτι.
  2. Με μία σπάτουλα ανακατέψτε τα υλικά και απλώστε ομοιόμορφα σε όλο το τηγάνι το μείγμα.
  3. Απλώστε την σάλτσα μαρινάρα πάνω από την ζύμη, προσθέστε μια στρώση τριμμένη μοτσαρέλα και ολοκληρώστε με το πεπερόνι.
  4. Ανάψτε το μάτι σε μέτρια φωτιά, καλύψτε με ένα καπάκι και μαγειρέψτε για περίπου 10 λεπτά.
  5. Αφαιρέστε το καπάκι και μαγειρέψτε για ακόμη 5 λεπτά.
  6. Βγάλτε την πίτσα σε ένα ξύλο κοπής, αφήστε να κρυώσει για 5 λεπτά, γαρνίρετε με τον βασιλικό και σερβίρετε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

10
σχόλια
  1. avatar Μπιζ

    Εσεις που το βαλατε;;;;😂😂😂😂😂

  2. avatar Μπιζ

    Ρε που να το βαλω το αλευρι;;;;;;

  3. avatar Κατι λειπει

    Η μαγιά δεν πρέπει να ανακατευτεί με το αλεύρι για να φουσκώσει, που μπήκε το αλεύρι, πάει το αλεύρι.

  4. avatar Καλά τώρα

    Μέσα στο τηγάνι μαζί με τα υπόλοιπα υλκά και το αλεύρι όμως είμαι σίγουρος ότι μπορείς να φτιάξεις έτσι πολύ νόστιμη ζύμη ,πολύ δύσκολα όμως θα καταφέρεις να την πετύχεις στο σύνολο της σαν πίτσα

  5. avatar Σεφ

    Θαύμα! θαύμα! ζυμάρι χωρις αλεύρι!

  6. avatar Γκόρντον Ραμσει

    Και το αλευρι;

  7. avatar Εγω7

    Το αλευρι?

  8. avatar Μπιζ

    Το αλευρι που να το βαλω;

    1. avatar Πάνκο

      Πάνω απ\' τη ζύμη!!!!!

    2. avatar σκύψε…

      ...και θα σου δείξω!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει