Υλικά

  • 100 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 340 γρ. τυρί τσένταρ τριµµένο
  • 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει µόνο του
  • λίγο πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερµαίνετε το φούρνο στους 200°C
Βήμα 2
Σε ένα µπολ ανακατεύετε όλα µαζί τα υλικά, µε τα χέρια, ώσπου να δημιουργηθεί μια ομοιογενής ζύμη.
Βήμα 3
Απλώνετε τη ζύμη στον πάγκο και την ανοίγετε σε φύλλο πάχους 0,5 εκ.
Βήμα 4
Στη συνέχεια, κόβετε µε κουπ πατ τα μπισκότα.
Βήμα 5
Στρώνετε στο ταψί χαρτί ψησίματος και τοποθετείτε τα μπισκότα.
Βήμα 6
Ψήνετε για 8-10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.