Υλικά

  • 100 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 340 γρ. τυρί τσένταρ τριµµένο
  • 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει µόνο του
  • λίγο πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  1. Προθερµαίνετε το φούρνο στους 200°C
  2. Σε ένα µπολ ανακατεύετε όλα µαζί τα υλικά, µε τα χέρια, ώσπου να δημιουργηθεί μια ομοιογενής ζύμη.
  3. Απλώνετε τη ζύμη στον πάγκο και την ανοίγετε σε φύλλο πάχους 0,5 εκ.
  4. Στη συνέχεια, κόβετε µε κουπ πατ τα μπισκότα.
  5. Στρώνετε στο ταψί χαρτί ψησίματος και τοποθετείτε τα μπισκότα.
  6. Ψήνετε για 8-10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.