Υλικά

  • 4 φιλέτα σολομού
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. γλ. πιπέρι
  • 1 κ. γλ. πάπρικα

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα.
  2. Μαρινάρετε τα φιλέτα σολομού στο παραπάνω μείγμα και αφήστε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  3. Ψήστε το σολομό στο γκριλ σε ψηλή φωτιά, για 2 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά.
  4. Σε ένα άλλο μπολ τοποθετείστε το αβοκάντο, το κρεμμύδι, το χυμό από λάιμ, το ελαιόλαδο και το αλάτι και ανακατέψτε καλά.
  5. Απλώστε τη σος αβοκάντο πάνω από κάθε φιλέτο σολομού και γαρνίρετε με κόλιανδρο.