Υλικά

  • 1/2 κιλό σπανάκι
  • 300 γρ. σέσκουλα
  • 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 2-3 πράσα
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 4 αυγά
  • 1 φλ. αλεύρι
  • 1 φλ. λάδι
  • Αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ψιλοκόβετε τα λαχανικά, αφού τα έχετε πλύνει πολύ καλά με άφθονο νερό.
Βήμα 2
Τα αλατίζετε και τα αφήνετε να στραγγίσουν σε ένα τρυπητό.
Βήμα 3
Μόλις χάσουν τα υγρά τους τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τα αυγά, το λάδι και το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσουν καλά όλα τα υλικά.
Βήμα 4
Ζεσταίνετε λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνετε μία- μία κουταλιά της σούπας από το μείγμα. Μόλις το σχήμα τους αρχίζει να παίρνει εκείνο των κεφτέδων τους βγάζετε από το λάδι.
Βήμα 5
Στραγγίζετε τα λάδια σε ένα κομμάτι χαρτί και σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.