Υλικά
- 1/2 κιλό σπανάκι
 - 300 γρ. σέσκουλα
 - 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
 - 2-3 πράσα
 - 1 ματσάκι άνηθο
 - 4 αυγά
 - 1 φλ. αλεύρι
 - 1 φλ. λάδι
 - Αλάτι
 
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβετε τα λαχανικά, αφού τα έχετε πλύνει πολύ καλά με άφθονο νερό.
 - Τα αλατίζετε και τα αφήνετε να στραγγίσουν σε ένα τρυπητό.
 - Μόλις χάσουν τα υγρά τους τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τα αυγά, το λάδι και το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσουν καλά όλα τα υλικά.
 - Ζεσταίνετε λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνετε μία- μία κουταλιά της σούπας από το μείγμα. Μόλις το σχήμα τους αρχίζει να παίρνει εκείνο των κεφτέδων τους βγάζετε από το λάδι.
 - Στραγγίζετε τα λάδια σε ένα κομμάτι χαρτί και σερβίρετε.