Υλικά

  • 1/2 κιλό σπανάκι
  • 300 γρ. σέσκουλα
  • 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 2-3 πράσα
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 4 αυγά
  • 1 φλ. αλεύρι
  • 1 φλ. λάδι
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόβετε τα λαχανικά, αφού τα έχετε πλύνει πολύ καλά με άφθονο νερό.
  2. Τα αλατίζετε και τα αφήνετε να στραγγίσουν σε ένα τρυπητό.
  3. Μόλις χάσουν τα υγρά τους τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τα αυγά, το λάδι και το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσουν καλά όλα τα υλικά.
  4. Ζεσταίνετε λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνετε μία- μία κουταλιά της σούπας από το μείγμα. Μόλις το σχήμα τους αρχίζει να παίρνει εκείνο των κεφτέδων τους βγάζετε από το λάδι.
  5. Στραγγίζετε τα λάδια σε ένα κομμάτι χαρτί και σερβίρετε.