Υλικά

  • 200 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 100 γραμ. μαργαρίνη
  • 4 κ.σ. κακάο
  • 1/2 φλ. φουντούκια
  • 1/2 φλ. φιστίκι Αιγίνης
  • 2 συσκευασίες μπισκότα γεμιστά

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά το ζαχαρούχο γάλα, τη μαργαρίνη και τη σοκολάτα και μόλις αρχίσουν να λιώνουν ρίχνουμε μέσα το κακάο.
  2. Αφού λιώσουν καλά, τα αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε για λίγο το μείγμα να γίνει χλιαρό.
  3. Κόβουμε τα γεμιστά μπισκότα και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα.
  4. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  5. Τυλίγουμε το μείγμα σε διπλή μεμβράνη και το παγώνουμε στο ψυγείο, τουλάχιστον για 2 ώρες, να σφίξει.