Υλικά για 6 άτομα

  • 200 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 100 γραμ. μαργαρίνη
  • 4 κ.σ. κακάο
  • 1/2 φλ. φουντούκια
  • 1/2 φλ. φιστίκι Αιγίνης
  • 2 συσκευασίες μπισκότα γεμιστά

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βάζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά το ζαχαρούχο γάλα, τη μαργαρίνη και τη σοκολάτα και μόλις αρχίσουν να λιώνουν ρίχνουμε μέσα το κακάο.
Βήμα 2
Αφού λιώσουν καλά, τα αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε για λίγο το μείγμα να γίνει χλιαρό.
Βήμα 3
Κόβουμε τα γεμιστά μπισκότα και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα.
Βήμα 4
Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Βήμα 5
Τυλίγουμε το μείγμα σε διπλή μεμβράνη και το παγώνουμε στο ψυγείο, τουλάχιστον για 2 ώρες, να σφίξει.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.