Υλικά
- 1/2 συσκευασία ζυμαρικά βίδες
- 1 μελιτζάνα κομμένη σε κυβάκια
- 2 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
- 200 γραμμάρια τυρί κασέρι (τριμμένο ή κομμένο σε κύβους)
- 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι,
- πιπέρι
- Μαϊντανό (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τις βίδες για 8 λεπτά περίπου.
Βήμα 2
Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε για 10 λεπτά τις μελιτζάνες με τα κολοκυθάκια και την ψιλοκομμένη ντομάτα.
Βήμα 3
Προσθέτετε μια κουταλιά σούπας από το νερό στο οποίο έβρασαν τα μακαρόνια.
Βήμα 4
Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 5
Κατόπιν προσθέτετε τις βίδες, ανακατεύετε και σβήνετε τη φωτιά.
Βήμα 6
Γαρνίρετε με τριμμένο κασέρι.
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.