Υλικά

  • 8 φλιτζάνια πράσινα λαχανικά (μαρούλι, ρόκα, σπανάκι)
  • 4-5 ραπανάκια καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ¼ του φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 ½ φλιτζάνι σμέουρα
  • ¼ του φλιτζανιού ξίδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κ.σ. μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά

Εκτέλεση

  1. Λιώστε 1/2 φλιτζάνι σμέουρα, αναμείξτε με το λάδι, το ξύδι, το σκόρδο λιωμένο και τη μαγιονέζα και χτυπήστε στο μπλέντερ
  2. Αναμείξτε σε μια σαλατιέρα τα πράσινα λαχανικά, το κρεμμύδι και το ραπανάκι σε φετούλες.
  3. Ρίξτε και τα raspbrerries.
  4. Ραντίστε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ και σερβίρετε.