Υλικά

  • 2 αβγά
  • 1 φλ. αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • 11/4 φλ. γάλα
  • 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο
  • 1/4 κ.γλ. αλάτι
  • 150 γρ. σοκολάτα λιωμένη
  • 10 μπισκότα

Εκτέλεση

  1. Χτυπάτε τα αβγά με σύρμα, προσθέτετε το γάλα, το αλεύρι, το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι.
  2. Χτυπάτε καλά με το σύρμα να γίνει χυλός. Το μείγμα πρέπει να είναι αραιό.
  3. Το αφήνετε 1 ώρα να σταθεί, σκεπασμένο. Αν το μείγμα είναι παχύ προσθέτετε λίγο γάλα.
  4. Με χαρτί λαδώνετε ελαφρά ένα αντικολλητικό τηγάνι. Ρίχνετε μία μικρή ποσότητα χυλού και γυρίζουμε σε 1′ με μία σπάτουλα. Σε 30” είναι έτοιμη.
  5. Περιχύνετε με λιωμένη σοκολάτα και πασπαλίζετε με τριμμένο μπισκότο.