Υλικά

  • 6 αβγά
  • 2 φλυτζάνια (400 γραμμάρια) άγρια μανιτάρια τεμαχισμένα
  • 2-3 κουταλιές φρέσκο γάλα
  • 1/2 φλυτζάνι λευκό κρασί
  • 2 κουταλιές ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο (προαιρετικό)
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Σε μέτρια προς ζεστή εστία βάλτε το τηγάνι να ζεσταθεί και προσθέστε το ελαιόλαδο.
  2. Προσθέστε τα μανιτάρια και ανακατέψτε μέχρι να βγάλουν λίγα υγρά. Προσθέστε το σκόρδο και συνεχίστε το ψήσιμο για ακόμα 5 λεπτά.
  3. Προσθέστε το κρασί και αφού μειωθεί στο μισό, περίπου 5 λεπτά βάλτε μέσα στο τηγάνι και το σχοινόπρασο.
  4. Σε ένα ξεχωριστό δοχείο σπάστε μέσα τα αβγά, προσθέστε το γάλα, αλάτι, πιπέρι και ανακατέψτε. Προσθέστε το μίγμα στο τηγάνι με τα μανιτάρια.
  5. Ανακατεύετε συχνά να μην κολλήσει και να δημιουργηθεί το scrambled eggs, περίπου 3-4 λεπτά.