Υλικά

  • 1 ½ μεζούρα βότκα
  • ½1 κ. γ. σναπς μέντας
  • 1 μεζούρα σόδα
  • πάγος
  • θρυμματισμένο γλειφιτζούρι

Εκτέλεση

  1. Βάλτε αρχικά τον πάγο στο σέικερ.
  2. Στη συνέχεια προσθέστε τη βότκα, το σναπς της μέντας και τη σόδα. Βουτήξτε το χείλος του ποτηριού σε λίγο λεμόνι ή νερό και στη συνέχεια στο σπασμένο γλειφιτζούρι.
  3. Χτυπήστε καλά το μίγμα και τέλος περιχύστε το περιεχόμενο σε ένα κολονάτο ποτήρι.
  4. Γαρνίρετε το ποτήρι με ένα γλειφιτζούρι της αρεσκείας σας και σερβίρετε.