Υλικά

  • 4 φιλέτα σολομού
  • ένα ποτηράκι κρασί
  • 1 1/2 ποτήρι νερό
  • φύλλο δάφνης
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • μια πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

  1. Βράζετε αρχικά το νερό με το κρασί, τα κρεμμυδάκια και το φύλλο δάφνης και τοποθετείτε όταν βράσουν τα φιλέτα προσεχτικά στην κατσαρόλα.
  2. Τα αφήνετε να σιγοβράσουν για ένα τέταρτο.
  3. Στο μεταξύ ψιλοκόβετε το σπανάκι και το ανακατεύετε με την μοτσαρέλα και προσθέτετε αλατοπίπερο, λάδι και μια πρέζα μοσχοκάρυδο.
  4. Τοποθετείτε σε σχάρα ή μέσα σε σκεύος τα φιλέτα και απλώνετε επάνω τους το μείγμα του σπανακιού.
  5. Ψήνετε στους 200 βαθμούς μέχρι να λιώσει καλά το τυρί, αφήνετε να κρυώσει λίγο και σερβίρετε.