Υλικά

  • 100 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 340 γρ. τυρί τσένταρ τριµµένο
  • 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει µόνο του
  • λίγο πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  1. Σε ένα µπολ ανακατεύετε όλα µαζί τα υλικά, µε τα χέρια, ώσπου να δημιουργηθεί μια ομοιογενής ζύμη.
  2. Απλώνετε τη ζύμη στον πάγκο και την ανοίγετε σε φύλλο πάχους 0,5 εκ.
  3. Κόβετε µε κουπ πατ τα µμπισκότα και προθερµαίνετε τον φούρνο στους 200°C.
  4. Στρώνετε ένα ταψί µε χαρτί ψησίματος και τοποθετείτε τα μπισκότα.
  5. Ψήνετε για 8-10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.