Φασολάκια λαδερά

Κλασική επιλογή για το μεσημεριανό τραπέζι


ΣΥΝΤΑΓΕΣ
12:30
12/09/2018
2
loading

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 κιλό φασολάκια καθαρισμένα και κομμένα σε 2-3 κομματάκια
  • 2 πατάτες σε κομμάτια
  • 1 κονσέρβα (400 γρ.) ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • ½ φλ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
  • 1 κουταλάκι πάπρικα
  • 2 φλ. νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, βάζετε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  2. Στη συνέχεια, προσθέτετε τα φασολάκια και τις πατάτες.
  3. Ανακατεύετε 1-2 φορές και βάζετε τις ντομάτες, τον κόλιανδρο, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και το νερό.
  4. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και βράζετε το φαγητό για 20 λεπτά.
  5. Ακολούθως, ξεσκεπάζετε την κατσαρόλα και συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να εξατμιστεί το νερό και να μείνει με το λαδάκι του.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar papmi

    Κάτι σε γεμιστά έχουμε;

  2. avatar ΔΙΟΓΕΝΗΣ Λυτταιος

    Εξοχα !
    Επιτρεψτε μου ,ομως, μια ενσταση - φρεσκια,ωριμη, ντοματα -
    και μια μικρη συν-πληρωση - μπολικο μα'ι'ντανο !
    ''Να τρωει η Μαννα και του παιδιου ΝΑ (μην) ΔΙΝΕΙ'' !!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει