Υλικά για 4 άτομα

  • 1 κιλό φασολάκια καθαρισμένα και κομμένα σε 2-3 κομματάκια
  • 2 πατάτες σε κομμάτια
  • 1 κονσέρβα (400 γρ.) ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • ½ φλ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
  • 1 κουταλάκι πάπρικα
  • 2 φλ. νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Αρχικά, βάζετε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Βήμα 2
Στη συνέχεια, προσθέτετε τα φασολάκια και τις πατάτες.
Βήμα 3
Ανακατεύετε 1-2 φορές και βάζετε τις ντομάτες, τον κόλιανδρο, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και το νερό.
Βήμα 4
Σκεπάζετε την κατσαρόλα και βράζετε το φαγητό για 20 λεπτά.
Βήμα 5
Ακολούθως, ξεσκεπάζετε την κατσαρόλα και συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να εξατμιστεί το νερό και να μείνει με το λαδάκι του.
TAGS