Υλικά για 4 άτομα

  • 2 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
  • 150 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 1 γάλα ζαχαρούχο
  • 1 κρέμα γάλακτος φυτική 500 ml
  • 2 πακέτα τυρί κρέμα
  • σιρόπι καραμέλα εμπορίου

Εκτέλεση

Βήμα 1
Αρχικά, λιώνετε το βούτυρο και αλέθετε στο μούλτι τα μπισκότα να γίνουν σκόνη.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά το βούτυρο και τα μπισκότα. Αδειάζετε το μείγμα σε ένα ταψάκι ή σε μπολ και πιέζετε να γίνει μια ομοιόμορφη βάση.
Βήμα 3
Χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με το ζαχαρούχο και το τυρί κρέμα να γίνουν αφράτη κρέμα και το ρίχνετε πάνω από τα μπισκότα.
Βήμα 4
Το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει. Πριν το σερβίρετε απλώνετε από πάνω την καραμέλα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.