Υλικά

  • 2 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
  • 150 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 1 γάλα ζαχαρούχο
  • 1 κρέμα γάλακτος φυτική 500 ml
  • 2 πακέτα τυρί κρέμα
  • σιρόπι καραμέλα εμπορίου

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, λιώνετε το βούτυρο και αλέθετε στο μούλτι τα μπισκότα να γίνουν σκόνη.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά το βούτυρο και τα μπισκότα. Αδειάζετε το μείγμα σε ένα ταψάκι ή σε μπολ και πιέζετε να γίνει μια ομοιόμορφη βάση.
  3. Χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με το ζαχαρούχο και το τυρί κρέμα να γίνουν αφράτη κρέμα και το ρίχνετε πάνω από τα μπισκότα.
  4. Το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει. Πριν το σερβίρετε απλώνετε από πάνω την καραμέλα.