Υλικά

  • 80 ml εσπρέσο
  • 120 ml γάλα εβαπορέ
  • 3 κ. σ. ζαχαρούχο γάλα
  • 1520 παγάκια
  • 3 κ. γ. σιρόπι καραμέλας
  • σαντιγί για γαρνίρισμα
  • 1 κ. γ. σιρόπι καραμέλας, για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, χτυπάτε στο μπλέντερ τον καφέ, το εβαπορέ, το ζαχαρούχο γάλα και τα παγάκια.
  2. Προσθέτετε τη σάλτσα καραμέλας και ανακατεύετε πάλι.
  3. Σερβίρετε σε μεγάλο ποτήρι και γαρνίρετε με σαντιγί και σάλτσα καραμέλας.