Υλικά για 3 άτομα

  • 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 3 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • 5-6 αβγά

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σ’ ένα μπολ ανακατεύετε τα κρεμμύδια με τις πατάτες και τ’ αλατίζετε.
Βήμα 2
Ρίχνετε μπόλικο ελαιόλαδο σ’ ένα τηγάνι και αφού ζεσταθεί προσθέτετε τα υλικά από το μπολ.
Βήμα 3
Τηγανίζετε ανακατεύοντας ελαφρά, σε σιγανή φωτιά, για 15 λεπτά περίπου.
Βήμα 4
Όσο τηγανίζονται, χτυπάτε τα αβγά και στη συνέχεια τα ρίχνετε στο τηγάνι με τις πατάτες.
Βήμα 5
Κατά διαστήματα γυρίζετε την ομελέτα ούτως ώστε να ψηθεί και από τις 2 πλευρές.
Βήμα 6
Όταν είναι έτοιμη και έχει αρχίσει να ροδίζει και από τις δύο πλευρές σερβίρετε. Τρώγεται και ζεστή και κρύα.
TAGS