Υλικά

  • 2 κουταλιές σκόνη από acai berries (σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα)
  • 1 -2 κουταλιές μέλι
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • 2 μεγάλες μπανάνα
  • 1/4 φλιτζάνι μύρτιλλο
  • 2 κ. σ. ηλιόσπορο
  • 2 κ. σ. καρύδα τριμμένη

Εκτέλεση

  1. Βάλτε από το προηγούμενο βράδυ τη μια μπανάνα στην κατάψυξη.
  2. Αφού παγώσει, βγάλτε την από την κατάψυξη και βάλτε την στο μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι.
  3. Προσθέστε τη σκόνη acai και χτυπήστε για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να πολτοποιηθούν και το μείγμα να έχει μια παχύρευστη υφή.
  4. Προσθέστε το μέλι, χτυπήστε για άλλα 2-3 δευτερόλεπτα και σερβίρετε σε ένα μπολ.
  5. Κόψτε την δεύτερη μπανάνα σε ροδέλες και γαρνίρετε με αυτή και με τα υπόλοιπα υλικά το μπολ.