Υλικά για 4 άτομα

  • 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 150 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος 22%
  • 1 χούφτα κεράσια
  • 1 κουτ. σούπας μαρμελάδα κεράσι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βάζουμε σε μπολ του μίξερ το γιαούρτι, την άχνη και την κρέμα και τα χτυπάμε καλά για 5 λεπτά.
Βήμα 2
Ψιλοκόβουμε τα κεράσια, αφού αφαιρέσουμε τα κουκούτσια με φουρκέτα, στο μούλτι, τα ανακατεύουμε με τη μαρμελάδα και τα προσθέτουμε στο μείγμα του παγωτού.
Βήμα 3
Ανακατεύουμε λίγο ακόμα, αδειάζουμε το μείγμα σε μεταλλικό ή πλαστικό μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη
Βήμα 4
Για τις επόμενες 3 ώρες το βγάζουμε ανά μισάωρο και το χτυπάμε ελαφρά (6 φορές συνολικά), για να παγώσει ομοιόμορφα.
Βήμα 5
Σερβίρουμε αν θέλουμε το παγωτό με γλυκό κουταλιού κεράσι.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.