Υλικά
- ½ πακέτο σπαγγέτι
 - 5-6 κουτ. σούπας βούτυρο
 - 80 γρ. κεφαλογραβιέρα ή παρμεζάνα
 - ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
 - ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 - 2 τομάτες ψιλοκομμένες
 - 80 γρ. φέτα τριμμένη
 - 60 γρ. σαλάμι ψιλοκομμένο
 - 4 αβγά
 - αλάτι
 - πιπέρι
 
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε.
 - Τρίβουμε το τυρί και ανακατεύουμε τη μισή ποσότητα με τα μακαρόνια, 2 κουταλιές σούπας βούτυρο και τον μαϊντανό.
 - Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές σούπας βούτυρο σε τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις τομάτες και μαγειρεύουμε για λίγο.
 - Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνουμε τη σάλτσα να κρυώσει. Προσθέτουμε τη φέτα και το σαλάμι και ανακατεύουμε.
 - Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ και τα αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε το υπόλοιπο βούτυρο σ’ ένα μεγάλο τηγάνι και απλώνουμε τα μισά μακαρόνια.
 - Ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα τομάτας, πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα μακαρόνια.
 - Περιχύνουμε με τα αυγά και ψήνουμε την ομελέτα σε μέτρια φωτιά.
 - Μόλις η ομελέτα πάρει χρώμα από τη μία πλευρά, τη γυρίζουμε από την άλλη ή βάζουμε το τηγάνι για λίγα λεπτά κάτω από δυνατό γκριλ, έτσι ώστε να ψηθεί και να πάρει χρώμα και από πάνω.
 - Σερβίρουμε αμέσως, κόβοντας την ομελέτα σε τρίγωνα κομμάτια. Εάν θέλουμε πασπαλίζουμε με επιπλέον μαϊντανό.