Υλικά

  • 6 χοιρινά μπριζολάκια
  • 10 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε τις πιπεριές, αφαιρούμε το επάνω μέρος και τους σπόρους. Τις ψήνουμε στο φούρνο.
  2. Αφού έχουν ψηθεί τις βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με τα καβουρδισμένα αμύγδαλα, το πολτοποιημένο σκόρδο, το μπούκοβο και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
  3. Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας ξίδι και το αλάτι και τα χτυπάμε όλα μαζί.
  4. Σταδιακά ενώ χτυπάμε προσθέτουμε λίγο – λίγο το ελαιόλαδο. Η σος είναι έτοιμη και καλό είναι μέχρι να σερβίρουμε τα μπριζολάκια να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο.