Υλικά

  • 300 γραμμάρια κουβερτούρα ή σοκολάτα γάλακτος
  • 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • 2 γραμμάρια πιπέρι άσπρο
  • 2 γραμμάρια πιπέρι κόκκινο
  • 2 γραμμάρια μπαχάρι
  • 2 γραμμάρια κάρδαμο
  • λίγο βούτυρο
  • 20 γραμμάρια γλυκόζη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράζετε την κρέμα γάλακτος με τη γλυκόζη σε μια κατσαρόλα και στη συνέχεια προσθέτετε τα πιπέρια, το μπαχάρι και το κάρδαμο.
Βήμα 2
Σουρώνετε τα μπαχαρικά και προσθέτετε την σοκολάτα. Τέλος, προσθέτετε το βούτυρο.
Βήμα 3
Αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει και πλάθετε τα σοκολατάκια σε όποιο σχήμα θέλετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.