Υλικά

  • 1 κουτί σαντιγί σε σκόνη
  • 1 μεγάλο κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 1 φυτική κρέμα γάλακτος
  • 1 βανίλια
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαστίχα Χίου σε σκόνη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Χτυπάμε στο μίξερ τη σαντιγί, το ζαχαρούχο γάλα, τη φυτική κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε τη μαστίχα Χίου, τη βανίλια και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
Βήμα 2
Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 8-10 ώρες.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.